©2019 by Stichting Onbegrensd Avontuur. 

03.08 - 04.08 
Het Geuldal

Ontdek samen met ons de prachtige natuur van het Limburgs heuvelland.  

 

Zaterdag: We verzamelen om 10.00 uur in Stokhem. Na de kennismaking van de groep krijgen jullie een training in het gebruik van de Joelette en beginnen we direct met ons tocht! Als we eenmaal het besturen onder de knie hebben vinden we een leuke plek om gezamenlijk te lunchen. De rest van de tocht zal rondom de Keutenberg en de Geul plaatsvinden waarna we ons kamp op gaan zetten op kampeerterrein van de Gele Anemoon. Op het terrein wordt er een cursus kompas en topografie gegeven en genieten we van een borrel. Als de avond aanbreekt gaan we gezamenlijk koken. Op het avondprogramma staat een knus kampvuur en muziek en als er een mooie sterrenhemel is wordt de telescoop tevoorschijn gehaald en gaan we sterren kijken!
Zondag: We staan vroeg op en genieten van ons ontbijt. We beginnen de dag met een uitdaging waarin de aangeleerde vaardigheden van het kompas lezen zullen worden toegepast! 
Onze tour neemt ons dan de diepte van de sibbergroeve in en daarna direct de hoogte op van de kasteelruïne van Valkenburg! We doen gezamenlijk een drankje in Valkenburg voordat we langs de Geul teruglopen naar ons base-camp.

‚Äč

Kosten: 35 euro

CONTACT

Tel.: +31 (0) 629917374

DSC_0026.JPG