SPONSORS EN PARTNERS

Stichting Onbegrensd Avontuur werkt samen met:

De Groene Avonturier - Logo - Klein - Vi

Mijn naam is Gerjan, oprichter van De Groene Avonturier. De Groene Avonturier is een webshop gespecialiseerd in duurzame outdoor en wandelkleding.

Duurzaamheid is een breed en overdadig veel gebruikt begrip. Uiteraard heeft alles wat wij doen impact, zo ook de duurzame producten die we kopen. Toch zijn er merken die wel degelijk een stapje harder lopen dan de rest en hun best doen om deze impact zo klein mogelijk te maken. Dit zijn de merken die de Groene Avonturier aanbiedt. Door bewuste keuzes te maken beschermen we samen de natuur waar we zoveel plezier van hebben.

Daarnaast geloof ik dat bedrijven ook gebruikt kunnen worden om een positieve impact te hebben op mens, dier en milieu. Daarom probeer ik dingen met de Groene Avonturier net even anders aan te pakken. De samenwerking met Stichting Onbegrensd Avontuur is hier de eerste stap in en daar ben ik trots op!

De Groene Avonturier hanteert het motto van 1% for the world: 
1% van zijn omzet wordt gedoneerd aan ons! 

Steun De Groene Avonturier én Stichting Onbegrensd Avontuur door middel van te shoppen op zijn webshop: www.groeneavonturier.nl