Algemene Voorwaarden Stichting Onbegrensd Avontuur

 

Boekingsprocedure

 

1.

Via het inschrijfformulier op de website van Stichting Onbegrensd Avontuur kan de deelnemer de keuze van de gewenste reis aangeven. Het versturen van het formulier is een bevestiging van het akkoord gaan met de Eigen Risico Verklaring en de Algemene Voorwaarden.

 

2.

Binnen 7 dagen ontvangt u een bevestigingsemail van Stichting Onbegrensd Avontuur dat de inschrijving is binnen gekomen.

 

3.

Aan de hand van de inschrijvingen op de reis wordt door Stichting Onbegrensd Avontuur een reisgroep samengesteld op basis van zorgbehoefte en moeilijkheidsgraad van de tocht.  

 

4.

Binnen 14 dagen nadat u de ontvangstbevestiging heeft gekregen, ontvangt u bericht over of u kunt mee gaan op uw geselecteerde reis. Hierbij ontvangt u een factuur met de totale reissom. U heeft 14 dagen om deze betaling af te ronden.

 

5.

De boeking is definitief als de deelnemer betaald heeft en akkoord gaat met de Eigen Risico Verklaring en de Algemene Voorwaarden Stichting Onbegrensd Avontuur, welke in het inschrijfformulier zijn beschreven.

 

Als u gedurende deze boekingsprocedure besluit om niet mee te gaan, bel of mail ons, zodat we de plek kunnen vrijmaken voor een andere deelnemer.

 

Annulering

Als een deelnemer een geboekte reis annuleert, dan zijn de onderstaande bedragen verschuldigd aan Stichting Onbegrensd Avontuur. Annulering kan alleen per mail of brief worden gemeld, zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan.

 

  • Bji annulering van 4 tot 2 weken voor vertrek van de reis bent u 50% van de totale reissom verschuldigd aan Stichting Onbegrensd Avontuur.

  • Bij annulering vanaf 2 weken voor vertrek van de reis bent u 100% van de totale reissom verschuldigd aan Stichting Onbegrensd Avontuur.

 

Als Stichting Onbegrensd Avontuur een reserve deelnemer kan inzetten op de reis die u annuleert, worden er voor u geen kosten in rekening gebracht. In geval van te weinig inschrijvingen op uw reis, kan Stichting Onbegrensd Avontuur de tocht annuleren. De deelnemers vangen dan de totale reissom terug.

Reis- en annuleringsverzekering

Het is verstandig om goed verzekerd op reis te gaan. Een reisverzekering biedt dekking tegen schade die wordt opgelopen tijdens reizen. Een annuleringsverzekering biedt dekking van (een deel van) de kosten van de reis als deze niet door kan gaan wegens een ernstige gebeurtenis. Stichting Onbegrensd Avontuur gaat er vanuit dat de deelnemers zelf de benodigde verzekeringen afsluiten. Stichting Onbegrensd Avontuur biedt geen verzekeringen aan.

 

Eigen Risico

Deelname aan de activiteiten van Stichting Onbegrensd Avontuur zijn geheel voor eigen risico. Stichting Onbegrensd Avontuur, haar vrijwilligers en andere deelnemers kunnen op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor persoonlijk letsel of opgedane schade aan het eigen materieel. Voorts vrijwaart de ondergetekende Stichting Onbegrensd Avontuur en/of haar vrijwilligers en andere deelnemers voor iedere schade toegebracht aan derden door de betrokken kandidaat welke is ontstaan tijdens de deelname aan de tocht.

 

Aanpassingen in reisplanning

Stichting Onbegrensd Avontuur kan aanpassingen maken in een al geboekte reis, met betrekking tot onvoorziene omstandigheden. De deelnemers worden hiervan op de hoogte gebracht. Mits een valide beredenering kunnen de deelnemers hun reissom (of een gedeelte hiervan) terugkrijgen.

 

Informatie op de website

Stichting Onbegrensd Avontuur is verantwoordelijk voor het bijhouden van de website. Hier kunnen aanpassingen op worden gemaakt, ook bij een al geboekte reis. Als de wijzigingen invloed hebben op uw reis, wordt u op de hoogte gebracht.