WIE ZIJN WIJ?

Ontdek de wereld van AVONTUUR

Ongeacht jouw lichamelijke gesteldheid; samen een onvergetelijk avontuur beleven is ons doel! Stichting Onbegrensd Avontuur wil mensen met elkaar verbinden in het midden van de natuur. Genieten van gezellige kampvuren, de mooiste plekjes in de natuur verkennen, slapen in berghutten en 's avonds de sterrenhemel bewonderen.  

We want you to have the full experience! 

 

Ervaar hoe een groep onbekenden met en zonder lichamelijke beperkingen sámen de meest onvergetelijke momenten delen. Dankzij de Joëlette (een off-road aangepaste rolstoel) kunnen we zelfs de moeilijkste wandelpaden belopen. Zo krijgen ook mensen met een lichamelijke beperking de kans om een prachtig avontuur in een schitterende omgeving te ervaren.  

​ 

Onze reizen zijn toegankelijk voor iedereen van elk niveau. Voor beginners organiseren we zelfs leuke workshops, zoals kaart en kompas lezen.
 

Joelette voertuigje voor gehandicapten-0

SEBASTIEN NAULAIS 

Oprichter

"Telkens als ik zelf ging reizen, moest ik weg van de gebaande paden. Ik was nieuwsgierig; wat ligt erachter, hoe kom ik daar? 

Zo heb ik fantastiche plekken kunnen ontdekken. Het avontuur die ik heb beleefd om die plekken te ontdekken, hebben mij gevormd tot wie ik nu ben. Het ontoegankelijke mogelijk maken, dat is voor mij een grote streven."

83471163_483569985895455_764251310770461

ILSE DEKKER

Vrijwilliger

"Reizen heeft er voor gezorgd dat ik de schoonheid van de natuur heb kunnen zien. Van het fietsen door de tulpenstreek in Nederland, tot het lopen door het zand van de woestijn in Namibië. Ik heb geleerd om te genieten van de weg naar de bestemming, wat voor mij het avontuur is. Deze ervaring gun ik iedereen. Om deze reden ben ik vrijwilliger voor de Stichting Onbegrensd Avontuur."