EEN ONBEGRENSD WEEKEND

Stel je voor: je zit bij het kampvuur na een dag wandelen en je tentje staat verstopt tussen de bomen, midden in de Nederlandse natuur. Je bent een weekendje helemaal weg van huis, buiten, en met een groepje medeavonturiers!

Klinkt als een ver verleden, maar ondanks de moeilijke tijd heeft Stichting Onbegrensd Avontuur haar missie niet laten vallen. Wij vroegen ons af: wat kan wél en wat zijn onze mogelijkheden?!

Als je een voorproefje wilt van hoe zo'n weekend er uit kan zijn, klik dan hier!

WAT IS HET PLAN?

 

Jij, de Joëlette (off-road rolstoel) en minimaal drie wandelende deelnemers, gaan op zoek naar de mooiste natuur in de gekozen omgeving. We kamperen op natuur kampeerterreinen en koken zelf. Back-to-basic in de Nederlandse natuur!

 

Dat avontuur gaan we doen gebaseerd op jouw voorkeur. In een Onbegrensd Weekend ben jij zelf degene die laat weten in welk gebied je zou willen wandelen en kamperen. 

Wij hebben zelf al wat speurwerk gedaan en met deze informatie een lijst met mooie wandel- en kampeergebieden opgesteld. Het is mogelijk om een keuze te maken uit een van de onderstaande gebieden, maar natuurlijk mag je ook een eigen voorstel doen. Alles gaat in overleg, dus ook het kiezen van een geschikte datum.

n70_wandelroute_nijmegen-24.jpg

Rijk van Nijmegen

In het oosten van Nijmegen bevindt zich een van de mooiste wandelroutes van Nederland: de N70. Dit landschap is ontstaan uit het schuiven van gletsjers zorgt voor een avontuurlijke wandeling met veel hoogtemeters! 

 

 

 

Prijs: € 85

Verzamelplaats: Groesbeek

WhatsApp Image 2019-05-29 at 16.17.17.jp

Zuid-Limburgs Heuvelland

Helemaal in het zuiden van het land bevindt zich het Heuvelland. Je kunt hier heerlijk wandelen over de heuvels en door de dalen. Wij gaan genieten van de talloze vergezichten en bijzondere mergel natuur. De landgrens is niet ver van het kampeerterrein, dus mogelijk zetten we ook nog een stap op Belgische bodem. 

Prijs: € 60

Verzamelplaats: Sint-Geertruid

IMG_4854.JPG

Utrechtse Heuvelrug

Het Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug is een prachtig wandelgebied. We vinden hier een leuke afwisseling van bossen en heide met een beetje heuvel. Bovendien  overnachten we hier echt op een back-to-basic kampeerterrein!

 

 

Prijs: € 85

Verzamelplaats: Leusden

IMG_5001[1].JPG

De Amsterdamse Waterleidingduinen

Een duingebied kon natuurlijk ook niet ontbreken aan onze lijst. Hier zullen we een weekendje lekker struinen over de duinen. Voor de echte avonturiers wagen we een duik in de Noordzee.

 

Prijs: € 100
Verzamelplaats: Ruigenhoek

maasduinen-2752735_1920.jpg

De Maasduinen

Ook een duingebied maar dan wel heel ver van de zee! Hier gaan we leuk wandelen over de rivierduinen van de Maas. Misschien wagen we ook een duikje in de Maas?

Prijs: € 85

Verzamelplaats: Afferden

joran-quinten-4KqArbYUYog-unsplash.jpg

Veluwe

Het mooiste natuurgebied van Nederland? Dat zullen we in dit weekend besluiten. In ieder geval is de natuur hier absoluut de moeite waard. Uitgestrekte heide en bossen, wie weet spotten we ook wild!
 

Prijs: € 80

Verzamelplaats: Groenenbeek

Als je wilt kunnen we ook kijken naar mogelijkheden in de aangrenzende landen!

GA JE MEE?

Inbegrepen in de prijs:

  • eten en drinken voor het hele weekend

  • overnachting op het kampeerterrein

Indien gewenst kan er gekeken worden naar overnachtingsplekken met iets meer luxe, zoals het verblijven in een tipi, tiny house, yurt, of hutje.


Geen kampeerspullen of vervoer? Maakt niet uit! Geef ons een seintje en wij helpen je met het vinden van een oplossing. 

Wij kunnen deze tochten ook doordeweeks organiseren. Wat jou het beste uitkomt.

Wil je een Onbegrensd Weekend, schrijf je dan in via het inschrijfformulier (komt online in 2022) of neem contact met ons op via info@onbegrensdavontuur.nl.